winkelwagen  
Niet ingelogd     
Computer & Telecom
 

Notebooks »

 Notebooks zijn er in vele soorten en maten. Bij Scheer & Foppen vindt u altijd de juiste notebook, passend bij uw wensen. Zowel voor een basis notebook als voor de veel eisende gebruiker kunnen wij u een passende oplossing bieden.

Tablet »

 Voor een lichte en compacte TabletPC bieden we u een ruime keuze in merken en mogelijkheden. Naast Acer, HP en Samsung kunnen we u ook de Apple iPad aanbieden.

Apple »

 Ook voor Apple producten bent u bij Scheer & Foppen aan het juiste adres. Naast de Apple iPad bieden we ook vele accessoires aan. Originele Apple accessoires maar ook vele andere merken zijn bij ons verkrijgbaar.

All-In-One Computers »

 Een alles-in-een systeem zorgt voor eenvoud in gebruik en voor een nette oplossing. Minder kabels maar toch de snelheid en mogelijkheden van de standaard pc.

Desktop Computers »

Ook voor een meer op maat gemaakte desktop computer kan Scheer & Foppen u een uitgebreide selectie van modellen aanbieden. Zowel van Acer als HP is er een grote variatie in beschikbare systemen. Zo helpen we u altijd met het vinden van de juiste PC.

Netbooks »

Een Netbook is eigenlijk een mini-laptop en dankt zijn populariteit aan zijn compacte afmetingen, lange accuduur, prima prestaties en zijn lage prijs. Zo kunt u overal internetten en mailen, thuis op school of in de trein.

Navigatie »

Een navigatiesysteem brengt u op een snelle en veilige manier naar uw bestemming. Dit gemak maakt zelfs de lange ritten naar uw vakantie-bestemming aangenaam. De ingebouwde stem, rijbaanbegeleiding en TMC, dragen bij aan een veilige reis.

Spelcomputers »

De spelcomputer, ook wel gameconsole genoemd, maakt het spelen van games tot een onvergetelijke en indrukwekkende ervaring. Een Nintendo DS of PSP is een uitkomst voor uw kind tijdens een lange autorit.

Printers »

Met een laser-of inkjetprinter kunt u zelf uw documenten en foto's afdrukken. Wanneer u kiest voor een all-in-one printer kunt u ook nog copiëren, scannen en faxen.

Monitoren »

De TFT-monitor neemt weinig plaats in op uw werkplek. Het beeld van dit scherm is helder, kleurrijk en met een hoog contrast. Een aantal schermen beschikken over een ingebouwde tuner waardoor u ook TV kunt kijken.

Externe Harde schijven »

Een externe harde schijf wordt meestal gebruikt voor het maken van een backup. Zo kunt u voorkomen dat u gegevens kwijt raakt wanneer uw  PC of notebook problem geeft. De opslagcapaciteit varieert van 320 GB tot zo'n 1,5TB.

Mediaspelers »

De mediaspeler is een apparaat waar alle multimedia samenkomt. Er is plaats genoeg voor een groot aantal films, muziek, maar ook voor foto's. Wanneer u deze bestanden bewaard op uw computer is het toch mogelijk om ze via streaming af te spelen op uw TV.

Scanners »

Uw oude foto's van vroeger bewerken op uw computer? Met een scanner kunt u foto's, documenten en zelfs voorwerpen inscannen en digitaal inlezen op uw notebook of PC.
Met een transparantenadapter kunt zelfs negatiefstroken en dia's inscannen.

Speakersets »

Tijdens het werken op uw computer kunt u genieten van muziek en kies dan voor een set PC-speakers. De kwaliteit is beter dan het geluid uit de ingebouwde speakers.
U kunt zelfs kiezen voor een Dolby Surround-geluid met een aparte subwoofer.